Ζερβά Ν. 56, Γλυφάδα | Τηλέφωνο: 2109632994 | Κινητά: 6937651032 - 6944786001

ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ    ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ 


Η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού(https://gga.gov.gr/component/content/article/278-covid/2981-covid19-sports.) έχει ήδη ανακοινώσει όλους τους κανόνες και τα μέτρα που θα πρέπει να τηρούν αθλητές και προπονητές προκειμένου η χρήση των σταδίων να γίνεται με ασφάλεια για όλους.

Μετά και την επικοινωνία με τον Αθλητικό Οργανισμό του Δήμου μας και τον υπεύθυνο Αντιδήμαρχο κύριο Περικλή Δορκοφίκη από  Δευτέρα 17 Μαίου 2021 τα τμήματα της ακαδημίας του συλλόγου μας από (6) Ετών και Άνω μπορούν να γυμνάζονται φυσικά πάντα με τα μέτρα που έχει θεσπίσει η Υγειονομική Επιστημονική Επιτροπή της Γ.Γ.Αθλητισμού.

ΩΡΑΡΙΟ

Α.

ΔΕΥΤΕΡΑ  ΜΕΧΡΙ  ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

17:00 - 18:00 ή 19:15 - 20:15: Νηπιαγωγείο+1η+2α Δημοτικού(αρκεί η προσκόμιση στην γραμματεία του συλλόγου της δισεβδομαδιαίας σχολικής βεβαίωσης έπειτα απο τα αντίστοιχα self test).

Χρήση μάσκας απ' όλους εκτός από τους αθλητές την ώρα της προπόνησης.Τα παιδιά έρχοναι φορώντας τη μάσκα και φεύγουν φορώντας τη μάσκα τους.Οι γονείς δεν παραμένουν στον χώρο προπόνησης ούτε συνοστίζονται πέριξ αυτού.

ΔΕΥΤΕΡΑ  ΜΕΧΡΙ  ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

19:15 - 20:15: 3η+4η+5η+6η Δημοτικού και Αδέλφια(αρκεί η προσκόμιση στην γραμματεία του συλλόγου της δισεβδομαδιαίας σχολικής βεβαίωσης έπειτα από τα αντίστοιχα self test).

Χρήση μάσκας απ' όλους εκτός από τους αθλητές την ώρα της προπόνησης.Τα παιδιά έρχοναι φορώντας τη μάσκα και φεύγουν φορώντας τη μάσκα τους.Οι γονείς δεν παραμένουν στον χώρο προπόνησης ούτε συνοστίζονται πέριξ αυτού.

Β.

ΔΕΥΤΕΡΑ  ΜΕΧΡΙ  ΣΑΒΒΑΤΟ 

18:00 - 19:15: Προαγωνιστική Ομάδα Άνω των 13 Ετών και Αγωνιστική Ομάδα(αρκεί η προσκόμιση στην γραμματεία του συλλόγου της δισεβδομαδιαίας σχολικής βεβαίωσης έπειτα από τα αντίστοιχα self test).

Χρήση μάσκας απ' όλους εκτός από τους αθλητές την ώρα της προπόνησης.Οι αθλητές,τριες έρχοναι φορώντας τη μάσκα και φεύγουν φορώντας τη μάσκα τους.Οι γονείς δεν παραμένουν στον χώρο προπόνησης ούτε συνοστίζονται πέριξ αυτού.

Γ. ΤΕΦΑΑ - ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΣΧΟΛΕΣ- Με συνεννόηση με την γραμματεία του συλλόγου στο κιν.6937651032

(αρκεί η προσκόμιση στην γραμματεία του συλλόγου της δισεβδομαδιαίας σχολικής βεβαίωσης έπειτα από τα αντίστοιχα self test).

Χρήση μάσκας απ' όλους εκτός από τους αθλητές την ώρα της προπόνησης.Οι υποψήφιοι έρχοναι φορώντας τη μάσκα και φεύγουν φορώντας τη μάσκα τους.Οι γονείς δεν παραμένουν στον χώρο προπόνησης ούτε συνοστίζονται πέριξ αυτού.

 

Πλοηγηθείτε στο αρχείο ανακοινώσεων για να βρείτε όλες τις παλαιότερες ανακοινώσεις.
Αρχείο Ανακοινώσεων